«Антитіла» відвідали партнерів ГО «УААСП» – португальську ОКУ Spautores

Коли правами авторів управляють самі автори, то вони ніколи не проґавлять нагоди відвідати міжнародних партнерів та подякувати їм за підтримку України!

В рамках європейського благодійного туру гурт «Антитіла», в складі якого віцепрезидент Авторської ради ГО «УААСП» Тарас Тополя та член Авторської ради Сергій Вусик, мали концерт в Португалії в місті Лісабон, де знаходиться офіс партнерів нашої організації – ОКУ Sociedade Portuguesa de Autores (товариство представляє інтереси понад 27 000 португальських авторів). Музиканти відвідали наших португальських друзів та висловили щиру подяку за підтримку української музичної спільноти в нелегкі часи, зокрема за допомогу в рамках благодійного фонду Creators for Ukraine, який надавав фінансову допомогу українським творцям та організаціям.

Зокрема гурт зустрівся автором пісні «Azul e Amarelo, o Destino» Карлосом Мендосом, яку на початку війни найпопулярніші артисти Португалії записали в підтримку України й направили увесь прибуток від пісні на допомогу. «Дуже цінно, що доля подарувала мені можливість бути тут, щоб поспілкуватися з тими людьми, які тоді нас підтримували. І це велике задоволення розуміти, знати, відчувати і зустрітися з тими, хто ділиться своєю любов'ю через музику, своєю підтримкою через музику за тисячі кілометрів», – поділився Тарас Тополя під час зустрічі.

ГО «УААСП» зі свого боку також висловлює подяку португальській ОКУ Sociedade Portuguesa de Autores та міжнародній спільноті CISAC за всебічну підтримку та допомогу в розвитку української культури.